XXX Chats

Camsex online my cam

Xnxxchat arabe

Sementara makcik hajjah masih menunggu suaminya yang masih lagi bermain di round ke 3(set penentuan) dengan partnernya.

Bila aku kata aku pun bukan pandai sangat,tak sangka pulak dia setuju.

Melihat makcik hajjah yang malam tu cantik memakai track suit dan t-shirt dengan tudung yang tak berapa labuh,hanya duduk menunggu suaminya,jadi daripada aku sendiri-sendiri,aku cuba ler ajak makcik hajjah tu main ngan aku.

Tubuh mogel ini, satu ketika dulu pernah berada dalam pelukan ku.

Aku tak kisah dengan perbezaan umur kami yang begitu ketara.

" Yana bersuara setelah melihat aku terdiam sejenak.

Umurnya pula dalam lingkungan 50 an,tapi kalau korang tengok memang tak percaya umurnya dah masuk 50 sebab makcik hajjah ni aku fikir memang kuat makan jamu atau pun memang terer awet muda.

Kami pernah bercumbuan mesera tapi belum pernah terlanjur.

Xnxxchat arabe military officers dating other officers

Wajah pan Serawaknya tetap cantik walau pun tanpa solekan.Selang beberapa minit pintu pejabat aku diketuk daripada luar."Morning, cik Yusri", Lan masuk berdiri di kiri meja ku.Aku rasa sedap pulak, jadi aku bior je lah datin buat.Tekejut dia dibuatnya bila tetiba je aku kasi ciuman mulut.Aku biasanya hanya memanggil beliau dengan panggilan hajjah saja sama seperti panggilan yang digunakan oleh jiran-jiran lain.Maklumlah makcik hajjah ni dah 2 kali pergi ke Mekah,bekerja pula guru mengaji Al-Quran di tempat tinggal kami.Walaupun makcik hajjah ni sudah berusia tapi yang membuat aku terkejut giler bila dia menunjukkan aksi yang benar-benar hebat.Datin mengerang uhhhhhhhh …..argggggggg…uhhhh dia mengeliat tak tentu hala dibuat oleh aku.Banyak air keluar dari pantat dia habis basah batang aku.Setelah sejam aku kerja kan datin baru terasa nak terpancut.

Comments Xnxxchat arabe